Vechten voor meer economische dynamiek in de Zwinregio

Vechten voor meer economische dynamiek in de Zwinregio

NEW BABYLON 3: De Zwinregio 50 jaar verder……..
Vechten voor meer economische dynamiek in de Zwinregio

‘Als compensatie voor het afblazen van de komst van de marinierskazerne naar Vlissingen is er een bedrag aan subsidie toegewezen voor de ontwikkeling van Zeeuws-Vlaanderen, waar de Zwinregio een wezenlijk onderdeel van uitmaakt’ .
‘Een regiodeal voor Zeeuws Vlaanderen met indicaties dat hierin ook de mogelijkheden van grensoverschrijdende samenwerking kunnen vallen, is precies wat we nu nodig hebben! Het past ook naadloos in de werkzaamheden die NEW BABYLON 3 probeert te ontwikkelen!
De regiodeal omvat een bedrag van € 20 miljoen waarvan het ministerie van Landbouw, Natuur & Voedselkwaliteit de hoofdsponsor is. Behalve de landbouw zijn ook initiatieven in de zorg, digitale diensten en de vervoersinfrastructuur aangemerkt als potentiële gegadigden voor bijdragen uit de regiodeal.
Nu de compensatie pot voor de ‘marinierskazerne’ voornamelijk ten goede komst van Walcheren en Zuid Beveland is nu dus Zeeuws Vlaanderen en de Zwinregio aan zet. Het is duidelijk dat we nu niet kunnen stilzitten en wachten tot het geld in onze schoot rolt. Actie is vereist!!
NEW BABYLON 3 zal zich melden bij de organisatie die deze regiodeal gaat administreren. We hebben projecten binnen de landbouw, zorg en vervoer die allemaal actief en goed voorbereid zijn. Op dit moment zijn de kosten voor deze voorbereidingen gesponsord door NEW BABYLON 3. Het zou fantastisch zijn als we door middel van deze regiodeal kunnen profiteren van een potentiële versnelling in de projecten.
Niet alleen NEW BABYLON 3 kan initiatieven ontplooien. Er zijn zeker andere mensen in de Zwinregio die interessante ontwikkelingen kennen en deze zouden willen uitvoeren! Werp de afwachtende houding van je af en onderneem actie! Vecht voor een betere economische dynamiek in de Zwinregio!!

Meer weten over New Babylon 3? Kijk op New Babylon3. en op www.inspiration-lab.newbabylon3.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.